Sähköpöytä RS3

595,00 649,00 

TARJOUS

Sähköpöytä RS3

595,00 649,00 


Mitat: korkeus 63,4 – 127 cm

Hinnat sisältävät sähköpöydän rungon, käsiohjaimen 4-muistipaikalla, sekä suoran kannen valitussa koossa ja värissä. Kuvan pöytä mahakaarella eri hintaan.

Tuote toimitetaan osina.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Tilaustuote – Ilmoitamme tarkemman toimitusajan käsiteltyämme tilauksesi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): AVE09012012311-2 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

PORTAATTOMASTI SÄÄDETTÄVÄ

  • Tuttuakin tutumpi pöytä on kokenut mullistuksen. Nyt työskentelykorkeutta säätämällä pääsee parantamaan ergonomiaa, jokaiselle yksilölle räätälöidysti. Toimistossa, tehtaassa, myymälässä kuin kotonakin. Portaattomasti säädettävästä sähköpöydästä voi muokata tukevamman, lyhyemmän, pidemmän tai L-kulmaisen – aivan sen mukaan mikä on käyttötarve ja -paikka. Kysy lisää lähimmastä Kaluste Kaakon myymälästä. Perusrungon nostokyky (tasaisella painorasitteella) on 150 kg ja se on testattu ja sertifioitu tuote. Runko on testattu Lahden Ammattikorkeakoulun huonekalutestauslaboratoriossa 5.000 syklin käyttötestillä, joka vastaa 10 vuoden normaalikäyttöä. Runkoa rasitettiin 50 kg painolla.
  • Runkovärit: harmaa, musta ja valkoinen
  • 5 vuoden takuu
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA