Stressless® Consul Signature tuoli+rahi, M-koko, Batick Mole kokonahka ***ILMAINEN KULJETUS***

1910,00  1295,00 

TARJOUS

Stressless® Consul Signature tuoli+rahi, M-koko, Batick Mole kokonahka ***ILMAINEN KULJETUS***

1910,00  1295,00 


Tuolin mitat: leveys 82 cm, syvyys 72 cm ja korkeus 102 cm
Rahin mitat: leveys 54 cm, syvyys 39 cm ja korkeus 41 cm

Tuote toimitetaan valmiiksi koottuna 8-14 arkipäivässä suoraan kotiovellesi.

Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus, valitse ostoskorissa vaihtoehto nouto myymälästä.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Tilaustuote – Toimitusaika 8-14 päivää.

Poista
tuotetunnus (SKU) EKOSTR2301201136 Osastot: , Avainsana tuotteelle

STRESSLESS® CONSUL – NORJASSA VALMISTETTU KLASSINEN JA TYYLIKÄS LEPOTUOLI

  • Jokainen ansaitsee pehmeän laskeutumispaikan. Stressless® Consul on klassinen lepotuoli. Se sopii jokaiseen kotiin ja toivottaa sinut aina lämpimästi tervetulleeksi. Siinä on maailmankulut Stressless®-toiminnot kaikkien muiden Stressless®-lepotuolien tapaan, ja uppoudut tuoliin heti, kun istut siihen. Puusta ja alumiinista valmistettu vaikuttavan muotoilun omaava Signature jalusta mahdollistaa pehmeät ja mukavat keinumisliikkeet ja se yhdistettynä Stressless® tuoliin onkin ilo sekä silmälle että keholle.
  • Consul tuolissa materiaalina on Mole värin Batick nahka. Se on korjattu, läpivärjätty ja martioitu kalustenahka, jonka useimmat luonnolliset merkit ja jäljet on poistettu. Batick-nahassa on usein pintaa elävöittävä kaksisävyinen värjäys. Suojaava lakkakerros helpottaa roiskeiden poistamista jälkiä jättämättä. Helpon puhtaanapidon, erinomaisten käyttöominaisuuksien ja edullisen hinnan ansiosta Batick on hyvä valinta. Batick kestää parhaiten haalistumista, vaikka kulumisesta ja valolle altistumisesta johtuvia värimuutoksia tapahtuukin ajan mittaan. Muista, että huonekalut tulee suojata suoralta auringonvalolta. Arpien ja hyönteisten pistojen jättämät jäljet on poistettu käsittelyprosessin aikana ja Batick-nahassa on vain muutamia jäljellä. Huonekalua suojaava lakkakerros helpottaa puhtaanapitoa.
  • Mekanismitakuu 10 vuotta. Rekisteröi takuusi tästä.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA