Stressless Consul Signature tuoli+rahi, M-koko ***TARJOUSERÄ***

995,00 1195,00 

ALE

Stressless Consul Signature tuoli+rahi, M-koko ***TARJOUSERÄ***

995,00 1195,00 


Mitat: leveys 82 cm, syvyys 72 cm ja korkeus 102 cm

Tuote toimitetaan osina.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Poista
tuotetunnus (SKU) 00303091917531-4 Osastot: ,

STRESSLESS CONSUL – KLASSINEN JA TYYLIKÄS LEPOTUOLI

  • Jokainen ansaitsee pehmeän laskeutumispaikan. Stressless Consul on klassinen lepotuoli. Se sopii jokaiseen kotiin ja toivottaa sinut aina lämpimästi tervetulleeksi. Siinä on maailmankulut Stressless-toiminnot kaikkien muiden Stressless-lepotuolien tapaan, ja uppoudut tuoliin heti, kun istut siihen. Puusta ja alumiinista valmistettu vaikuttavan muotoilun omaava Signature jalusta mahdollistaa pehmeät ja mukavat keinumisliikkeet ja se yhdistettynä Stressless tuoliin onkin ilo sekä silmälle että keholle.
  • Consul tuolissa materiaalina on Batick nahka. Se on korjattu, pigmentoitu ja martioitu kalustenahka, jonka useimmat luonnolliset merkit ja jäljet on poistettu. Se myös kestää haalistumista, vaikka kulumisesta ja valolle altistumisesta johtuvia värimuutoksia tapahtuukin ajan mittaan. Nahkaa suojaava lakkakerros helpottaa puhtaanapitoa. Helpon puhtaanapidon, erinomaisten käyttöominaisuuksien ja edullisen hinnan ansiosta Batick on hyvä valinta.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

ESITE / KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA