Tempur North Basic Box vuodekokonaisuus

2236,00 9606,00 

ALE

Tempur North Basic Box vuodekokonaisuus

2236,00 9606,00 


Korkeus: 56 cm

Hinnat sisältävät sijauspatjan ja sängyn koosta riippuen yhden tai kaksi vuoderunkoa valitsemillasi ominaisuuksilla sekä tarvittavat jalat.

Kuvan 180 x 200 cm vuodekokonaisuus Design päädyllä, 9 cm paksulla Deluxe sijauspatjalla, kahdella vuoderungolla sekä -Breeze tai Easy Clean tyynyllä ja tarvittavin jaloin 7231 €

Sänkyyn on kiinnitettävä vain jalat.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Poista
tuotetunnus (SKU) 052000179-202 Osastot: ,

TYYLIKÄS KOKONAISUUS

  • North-vuodemallistoja on kolme: Box, Continental ja Adjustable. Box-malli rakentuu vuoteen rungosta ja sijauspatjasta. Continental on hieman korkeampi ja rakentuu kolmesta kerroksesta: vuoteen pohjasta, patjasta ja sijauspatjasta. Ylellinen Adjustable-säätövuode tuo luksusta arkeen. Kauko-ohjattava vuode mukautuu aina parhaaseen asentoon, ja voit mukavasti lukea kirjaa tai katsella televisiota. Säätövuode tarjoaa apua myös flunssan hoidossa sekä kipeytyneiden lihasten rentouttamisessa.
  • Voit valita kolmesta erilaisesta sijauspatjasta mieleisesi: 7 cm paksun perinteisen TEMPUR-sijauspatjan, 9 cm paksun pehmeän TEMPUR® Deluxe™ -sijauspatjan tai 9 cm paksun hengittävän TEMPUR Breeze™-sijauspatjan. Perinteinen 7 cm sijauspatja tarjoaa taattua TEMPUR-tukea. Paksumman TEMPUR® Deluxe™ -sijauspatjan päälliskerros on Soft-Touch™ -materiaalia, joka lisää sen pehmeyttä ja muotoutumisominaisuuksia. TEMPUR Breeze™ -sijauspatjan TEMPUR Climate Material™ -kerros lisää hengittävyyttä. Kaikkien sijauspatjojen päälliset ovat helposti irrotettavissa ja voidaan konepestä 60 asteessa.
  • Värit: Night Sky (musta), Sand (hiekka) ja Stone (harmaa)
  • 15-vuoden TEMPUR® Pro Rata -takuu. Rekisteröi uuden TEMPUR-tuotteesi takuu tästä.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA