Tempur North Box vuodekokonaisuus

2796,00 7206,00 

Tempur North Box vuodekokonaisuus

2796,00 7206,00 


Korkeus: 56 cm

Hinnat sisältävät sijauspatjan ja sängyn koosta riippuen yhden tai kaksi vuoderunkoa valitsemillasi ominaisuuksilla sekä tarvittavat jalat.

Sänkyyn on kiinnitettävä vain jalat.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Poista
tuotetunnus (SKU) TEM1302201205 Osastot: ,

TYYLIKÄS KOKONAISUUS

  • North-vuodemallistoja on kolme: Box, Continental ja Adjustable. Box-malli rakentuu vuoteen rungosta ja sijauspatjasta. Continental on hieman korkeampi ja rakentuu kolmesta kerroksesta: vuoteen pohjasta, patjasta ja sijauspatjasta. Ylellinen Adjustable-säätövuode tuo luksusta arkeen. Kauko-ohjattava vuode mukautuu aina parhaaseen asentoon, ja voit mukavasti lukea kirjaa tai katsella televisiota. Säätövuode tarjoaa apua myös flunssan hoidossa sekä kipeytyneiden lihasten rentouttamisessa.
  • Voit valita kolmesta erilaisesta sijauspatjasta mieleisesi: Perinteinen 7 cm sijauspatja tarjoaa taattua TEMPUR-tukea. Paksumman TEMPUR Deluxe-sijauspatjan päälliskerros on Soft-Touch -materiaalia, joka lisää sen pehmeyttä ja muotoutumisominaisuuksia. TEMPUR Breeze -sijauspatjan TEMPUR Climate Material -kerros lisää hengittävyyttä. Kaikkien sijauspatjojen päälliset ovat helposti irroitettavissa ja voidaan konepestä 60 asteessa. Voit valita mallin lisäksi sijauspatjan tunteen. Original-tunne antaa vahvaa tukea mukautuen kehosi muotoihin painosi ja lämpösi vaikutuksesta. Cloud sopii pehmeyttä arvostavalle nukkujalle, joka haluaa silti nauttia tukea antavan TEMPUR-materiaalin hyödyistä. Valitse Sensation kun haluat patjaltasi pehmeyttä, aidon TEMPUR-materiaalin terapeuttiset ominaisuudet ja silti perinteisen joustinpatjan tunnun.
  • Värit: Forest Green (vihreä), Graphite grey (tummanharmaa) ja Stone grey (vaaleanharmaa)
  • 10-vuoden TEMPUR® Pro Rata -takuu. Rekisteröi uuden TEMPUR-tuotteesi takuu tästä.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA