EcoFurn Ekotuoli, mänty harmaa

89,00 108,00 

ALE!

EcoFurn Ekotuoli, mänty harmaa

89,00 108,00 


Mitat: leveys 65 cm, syvyys 120 cm ja korkeus 90 cm

Kuvan niskatyyny ei sisälly hintaan.

Ekotuoli toimitetaan osina.

Mikäli tarvitset tuotteelle kotiinkuljetuksen, valitse se tältä sivulta. Ostoskorissa voit tämän jälkeen valita vaihtoehdon nouto myymälästä.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Poista
tuotetunnus (SKU) ECO902141-5 Osastot: ,

TRENDIKÄS

  • EcoFurn Ekotuolin materiaaleina mänty ja hamppunaru luovat kodikkaan rustiikkista tunnelmaa ja sopivat niin sisä, kuin ulkokäyttöönkin.
  • Kaikissa EcoFurn tuotteissa yhdistyvät neljä peruselementtiä – houkuttelevuus, kestävyys, korjattavuus ja kierrätettävyys. Tuotteen valmistuksessa ei käytetä liimoja, metalliosia tai muoveja ja sekä tuote että pakkaukset ovat 100% kierrätettäviä.
  • Värit: koivu vaalea ruskea, koivu valkoinen (maalattu), lehtikuusi, mänty harmaa, mänty musta, mänty ruskea, mänty valkoinen (öljytty), saarni harmaa, saarni ruskea, tammi, tervaleppä musta, tervaleppä natural (käsittelemätön) ja tervaleppä tiikkiöljytty
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA