3way Jakkara

285,00 295,00 

3way Jakkara

285,00 295,00 

3way sohvapöydät ja jakkarat ovat monipuolinen ja ajaton osa kodin tai julkisen tilan sisustusta. Lupaava nuori suunnittelija/puuseppä Juhani Rauvala on suunnitellut tuotteet funktionaalisuus edellä korostaen puun kauneutta ja perinteisiä puusepän liitoksia. Suunnittelua on inspiroinut geometriset ja selkeät muodot.

Poista
Tuotetunnus (SKU): 3wayj-19-TASOKAS Osasto:

3way sohvapöydät ja jakkarat ovat monipuolinen ja ajaton osa kodin tai julkisen tilan sisustusta. Lupaava nuori suunnittelija/puuseppä Juhani Rauvala on suunnitellut tuotteet funktionaalisuus edellä korostaen puun kauneutta ja perinteisiä puusepän liitoksia. Suunnittelua on inspiroinut geometriset ja selkeät muodot. Sohvapöydät ja jakkarat valmistetaan massiivisaarnesta tai -tammesta.

Kahden eri korkeusvaihtoehdon vuoksi jakkaraa voi käyttää sarjapöytänä tai vaikka yöpöytänä.
3way jakkaroissa yhdistyy perinteinen puusepäntaito nykyaikaisiin liitoksiin. Jakkara on pinottavissa ja purettavissa helposti, jonka vuoksi se on helppo toimittaa ja varastoida.

Pintakäsittely: mahdollinen petsisävy + himmeä (10) katalyyttilakka. Saarnen ja tammen upea syykuvio jää näkyviin pintakäsittelyssä.

Jakkara on suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Valmistaja Puulon Oy, Kuhmoinen