KESÄALE 24.6.-4.8.2024

Kaluste Kaakon kesäalessa erinomaisia tarjouksia.

Tarvitsetko uuden sängyn, tutustu Tempur Flexible -vuodekokonaisuuteen tai Eden mallistoomme ja viimeistele kokonaisuus aidolla Tempur tyynyllä.

Lisää säilytystilaa tarjoavat kotimaiset Hiipakan tehtaan valmistamat kaapit, lipastot, senkit, tasot, vaatekaapit ja vitriinit. Hiipakan mallistossa myös runsaasti muita laadukkaita kotimaisia tuotteita, kuten kirjoituspöytiä, sängynpäätyjä ja yöpöytiä.

Myymälässämme asioidessasi, erinomaisten tarjousten lisäksi tuotteisiin on mahdollista ostaa myös edullinen kuljetus, asennus ja kierrätys palvelumme, kysy lisää myymälässämme.

Kuvaa klikkaamalla löydät myymälöidemme (Imatra ja Lappeenranta) esillä ja/tai varastossa olevat kesäkalusteet. Jos haluat tarkastaa, jonkin tietyn tuotteen saatavuuden tai neuvotella hinnasta, ota yhteyttä lähimpään Kaluste Kaakon myymälään.

ALE mainoksemme (klikkaa isommaksi)

ALE mainoksien tuotteet: Amore High Lux -jenkkisänky, FinSoffat mallisto, Heaven Revive sijauspatja, Hiipakka mallisto, Kesäkalusteet, Rowico mallisto, Tempur Flexible -vuodekokonaisuus ja Tempur tyynyt