Stressless® Wing Cross tuoli+rahi, M-koko, Paloma musta kokonahka ***ILMAINEN KULJETUS***

2650,00  1595,00 

TARJOUS

Stressless® Wing Cross tuoli+rahi, M-koko, Paloma musta kokonahka ***ILMAINEN KULJETUS***

2650,00  1595,00 


Tuolin mitat: leveys 84 cm, syvyys 72 cm ja korkeus 103 cm
Rahin mitat: leveys 54 cm, syvyys 38 cm ja korkeus 41 cm

Tuote toimitetaan valmiiksi koottuna 8-14 arkipäivässä suoraan kotiovellesi.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Tilaustuote – Toimitusaika 8-14 päivää.

Poista
Tuotetunnus (SKU): EKOSTR2503211552 Osastot: , Avainsana tuotteelle

STRESSLESS® WING – TODELLINEN LEPOTUOLIEN KLASSIKKO

  • Voittajajoukkuetta ei kannata vaihtaa koskaan, eikö vain? Stressless® Wing esiteltiin vuonna 1994 ja se kuulu kaikkien aikojen suosituimpiin Stressless® tuoleihin. Ylellinen ja moderni ilme puhuttelee niitä, jotka pitävät perinteisestä hienostuneisuudesta. Ylellisen pinnan alla on nykyaikaisia patentteja, kuten Plus-järjestelmä, joka takaa tunnetun ja aidon Stressless-istumiskokemuksen.
  • Wing tuolissa materiaalina on musta Paloma nahka. Se on kevyesti korjattu kalustenahka, jonka väri- ja pigmenttiyhdistelmä silottaa jonkin verran rakennetta (martiokuviointia). Paloman martiointi saattaa kuitenkin paikoitellen vaihdella hieman ja nahassa voi myös näkyä vähäisiä värivivahde-eroja. Luonnolliset merkit ja jäljet, arvet ja hyönteisten pistot näkyvät Palomassa. Ohut lakkakerros suojaa Palomaa ja helpottaa puhtaanapitoa, mutta Paloman laatu ei kestä niin kovaa kulutusta eikä ole niin suojattu kuin Batick ja Cori. Paloma on hyvin suosittu pehmeytensä, luonnillisuutensa ja miellyttävyytensä ansiosta.
  • Mekanismitakuu 10 vuotta. Rekisteröi takuusi tästä.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA