Stressless® Paris Star tuoli+rahi, säädettävä niskatuki, Paloma musta kokonahka ***ILMAINEN KULJETUS***

2610,00  1695,00 

TARJOUS

Stressless® Paris Star tuoli+rahi, säädettävä niskatuki, Paloma musta kokonahka ***ILMAINEN KULJETUS***

2610,00  1695,00 


Tuolin mitat: leveys 80 cm, syvyys 75 cm ja korkeus 98 cm
Rahin mitat: leveys 54 cm, syvyys 41 cm ja korkeus 42 cm

Tuote toimitetaan valmiiksi koottuina 8-14 arkipäivässä suoraan kotiovellesi.

Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus, valitse ostoskorissa vaihtoehto nouto myymälästä.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Tilaustuote – Toimitusaika 8-14 päivää.

Poista
Tuotetunnus (SKU): EKOSTR2703211153 Osastot: , Avainsana tuotteelle

STRESSLESS® PARIS – SIRO JA TYYLIKÄS

  • Stressless® Paris:n siro ja tyylikäs muoto tekee siitä täydellisen viihtyisään yhdessäoloon ystävien kanssa. Se on yhtä hyvä valinta, jos kaipaat hetken omaa aikaa. Lepotuoli on saatavilla sekä korkealla selkänojalla ja säädettävällä niskatyynyllä, matalalla selkänojalla sekä selkänojalla ja mukavalla niskatuella, jota voi säätää jopa 10 cm. Yhteensopiva rahi antaa jaloillesi ansaittua mukavuutta. Nykyaikaisen alumiinista valmistetun jalustan pehmeät ja mukavat keinumisliikkeet antavat liikkumisvapautta ja tyyliä kotiin. Tyylikäs ja trendikäs.
  • Paris tuolissa materiaalina on musta Paloma nahka. Se on kevyesti korjattu kalustenahka, jonka väri- ja pigmenttiyhdistelmä silottaa jonkin verran rakennetta (martiokuviointia). Paloman martiointi saattaa kuitenkin paikoitellen vaihdella hieman ja nahassa voi myös näkyä vähäisiä värivivahde-eroja. Luonnolliset merkit ja jäljet, arvet ja hyönteisten pistot näkyvät Palomassa. Ohut lakkakerros suojaa Palomaa ja helpottaa puhtaanapitoa, mutta Paloman laatu ei kestä niin kovaa kulutusta eikä ole niin suojattu kuin Batick ja Cori. Paloma on hyvin suosittu pehmeytensä, luonnillisuutensa ja miellyttävyytensä ansiosta.
  • Mekanismitakuu 10 vuotta. Rekisteröi takuusi tästä.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA