Stressless® London tuoli+rahi, korkea selkänoja, Batick Snow kokonahka ***ILMAINEN KULJETUS***

2440,00  1495,00 

TARJOUS

Stressless® London tuoli+rahi, korkea selkänoja, Batick Snow kokonahka ***ILMAINEN KULJETUS***

2440,00  1495,00 


Tuolin mitat: leveys 80 cm, syvyys 74 cm ja korkeus 111 cm
Rahin mitat: leveys 54 cm, syvyys 41 cm ja korkeus 42 cm

Tuote toimitetaan valmiiksi koottuina 8-14 arkipäivässä suoraan kotiovellesi.

Tällä tuotteella on ilmainen kotiinkuljetus, valitse ostoskorissa vaihtoehto nouto myymälästä.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Tilaustuote – Toimitusaika 8-14 päivää.

Poista
Tuotetunnus (SKU): EKOSTR1903201754 Osastot: , Avainsana tuotteelle

STRESSLESS® LONDON – NORJASSA VALMISTETTU SVENGAAVA LEPOTUOLI

  • Stressless® London -lepotuolin muotoilu on saanut inspiraationsa svengaavalta 60-luvulta ja sillä on kaikki mahdollisuudet tulla todelliseksi klassikoksi. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että totutusta Stressless®-tuolien mukavuudesta olisi tingitty. Yhteensopiva rahi antaa jaloillesi ansaittua mukavuutta.
  • London tuolissa materiaalina on Snow värin valkoinen Batick nahka. Se on korjattu, läpivärjätty ja martioitu kalustenahka, jonka useimmat luonnolliset merkit ja jäljet on poistettu. Batick-nahassa on usein pintaa elävöittävä kaksisävyinen värjäys. Suojaava lakkakerros helpottaa roiskeiden poistamista jälkiä jättämättä. Helpon puhtaanapidon, erinomaisten käyttöominaisuuksien ja edullisen hinnan ansiosta Batick on hyvä valinta. Batick kestää parhaiten haalistumista, vaikka kulumisesta ja valolle altistumisesta johtuvia värimuutoksia tapahtuukin ajan mittaan. Muista, että huonekalut tulee suojata suoralta auringonvalolta. Arpien ja hyönteisten pistojen jättämät jäljet on poistettu käsittelyprosessin aikana ja Batick-nahassa on vain muutamia jäljellä. Huonekalua suojaava lakkakerros helpottaa puhtaanapitoa.
  • Mekanismitakuu 10 vuotta. Rekisteröi takuusi tästä.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA