Svane® Zeta Compact runkopatja · useita valittavia ominaisuuksia

1988,00 4084,00 

Svane® Zeta Compact runkopatja · useita valittavia ominaisuuksia

1988,00 4084,00 


Hinta sisältää täysleveän Svane® Pure Elastec sijauspatjan, 19 cm korkeat puiset Pin jalat ja keskitukijalan 150 cm leveisiin sekä leveämpiin sänkyihin.

Tuote toimitetaan osina.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Tilaustuote – Ilmoitamme tarkemman toimitusajan käsiteltyämme tilauksesi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): EKOSVA3101201538 Osastot: , Avainsana tuotteelle

TÄYDELLINEN KOKONAISUUS

  • Svane® Zeta on suunniteltu siten, että kehosi lepää hyvin. Tämä sänky saa kehon painumaan miellyttävästi patjaa vasten. Sänky mukautuu nukkujan mukaan hänen ruumiinrakenteestaan ja painostaan riippumatta. Jäykkyyssäädettävän (Duo-system) pussijousikerroksen päällä on 3 cm:n paksuinen IntelliGel®-kerros, joka on saatavilla vain Svane®-sängyissä. IntelliGel®-kerroksen ansiosta sängyssä kääntyminen on helppoa. Lisäksi se takaa rauhallisemman unen ja paremman levon, vaikka kumppanisi pyörisi sängyssä. Se antaa parempaa nukkumismukavuutta kummallekin. IntelliGel®-kerroksella varustetun sängyn käyttöikä on muita sänkyjä pidempi, koska se ei kulu yhtä nopeasti. Svane® Zeta -patjan lämpötila pysyy miellyttävänä koko yön, eikä patja tunnu kostealta. Ainutlaatuisen päädyn kiinnityksen ansiosta sänky voidaan sijoittaa huoneeseen vapaasti. Sängyn ei tarvitse olla seinän vieressä, ja sängynpääty kiinnitetään suoraan sänkyyn.
  • Intelligel® -materiaalin ja jousien takuu 25 vuotta.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA