Tempur® Move säätövuodekokonaisuus

2870,00 8548,00 

Tempur® Move säätövuodekokonaisuus

2870,00 8548,00 


Hinnat sisältävät sängyn koosta riippuen yhden tai kaksi patjaa ja vuoderunkoa, sekä 19 cm shampanja jalat.

Tuotteeseen on kiinnitettävä vain jalat.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Tilaustuote – Ilmoitamme tarkemman toimitusajan käsiteltyämme tilauksesi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): TEM1710201106 Osastot: ,

TYYLIKÄS JA SÄÄDETTÄVÄ

  • TEMPUR® Move -vuoderunko on kestävä ja tukeva säätövuode, jonka motorisoitu Slideback-toiminto mahdollistaa sinulle miellyttävän ja helpon vuoteen asennon säätämisen. Slideback-toiminnolla vuoteen pohja liukuu taaksepäin, kun nostat vuoteen selkäosaa. Näin asennon säätöä käyttäessäsi ylävartalosi pysyy aina samalla kohdalla kuin vieressä nukkujalla. Tämä toiminto mahdollistaa esimerkiksi häiriöttömän vuoteessa keskustelun. Myös sänkyyn saatavat: lukuvalo ja yöpöytä pysyvät samalla etäisyydellä vuodetta säädettäessä. Sälepohjassa on säädettävä ristiselän tuki ja pehmeä, hartiaseudulle joustoa antava hartiavyöhyke. Vuoteen verhoilun voit valita tyylisi sopivaksi kahdeksasta erilaisesta värivaihtoehdosta.
  • Mieleisesi patjan kovuuden voit valita viidestä erilaisesta TEMPUR® tunteesta (Original, Cloud, Sensation, Firm tai Hybrid) ja kolmesta patjakorkeudesta (21-, 25- tai 30 cm). Patjojen päälliset ovat helposti irrotettavissa pesua varten. 95 cm korkea Move sängynpääty täydentää kokonaisuuden ja myös siihen voit valita sisustukseesi parhaiten sopivan värivaihtoehdon kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.
  • Saatavana useita väri- ja verhoiluvaihtoehtoja.
  • 15-vuoden TEMPUR® Pro Rata -takuu. Rekisteröi uuden TEMPUR®-tuotteesi takuu tästä.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA