Tempur® Flexible KAJO säätövuodekokonaisuus

1499,00 3798,00 

TARJOUS

Tempur® Flexible KAJO säätövuodekokonaisuus

1499,00 3798,00 


Hinnat sisältävät sängyn koosta riippuen yhden tai kaksi sijauspatjaa ja mustaa vuoderunkoa valitsemallasi kovuudella sekä valitsemasi jalkasarjan.

Tuotteeseen on kiinnitettävä vain jalat.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Tilaustuote – Ilmoitamme tarkemman toimitusajan käsiteltyämme tilauksesi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): TEM1610201439 Osastot: ,

UUTUUS

  • KAJO-mallistossa nautit laadukkaan moottorisäätöisen TEMPUR®-vuoteen terveyseduista, jotka tutkitusti helpottavat niska- ja selkäkipuja ja edistävät mm. jalkojen verenkiertoa. TEMPUR® on älykäs materiaali; se muotoutuu yksilöllisesti sopivaksi jokaiselle. Kauko-ohjattavassa vuoteessa yksilöllisyys korostuu entisestään, kun löydät aina parhaan asennon, haluatpa rentoutua kirjan tai teeveen ääressä – sekä enne kaikkea nukkua hyvin ja herätä virkeanä!
  • Voit valita kahdesta erilaisesta 7 cm paksun sijauspatjastan kovuudesta mieleisesi: perinteinen jämäkkä tai pehmeä. Sijauspatjojen päälliset ovat helposti irrotettavissa ja voidaan konepestä 60 asteessa. Sängyn päätyyn valittavana useita eri printtivaihtoehtoja kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.
  • Saatavana useita väri- ja verhoiluvaihtoehtoja.
  • 15-vuoden TEMPUR® Pro Rata -takuu. Rekisteröi uuden TEMPUR®-tuotteesi takuu tästä.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA