Tempur® Flexible KAJO säätövuodekokonaisuus

3294,00 9860,00 

Tempur® Flexible KAJO säätövuodekokonaisuus

3294,00 9860,00 


Hinnat sisältävät sängyn koosta riippuen yhden tai kaksi patjaa ja mustaa vuoderunkoa valitsemillasi ominaisuuksilla sekä 19 cm shampanja jalat.

Tuotteeseen on kiinnitettävä vain jalat.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Tilaustuote – Ilmoitamme tarkemman toimitusajan käsiteltyämme tilauksesi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): TEM1610201440 Osastot: ,

UUTUUS

  • KAJO-mallistossa nautit laadukkaan moottorisäätöisen TEMPUR®-vuoteen terveyseduista, jotka tutkitusti helpottavat niska- ja selkäkipuja ja edistävät mm. jalkojen verenkiertoa. TEMPUR® on älykäs materiaali; se muotoutuu yksilöllisesti sopivaksi jokaiselle. Kauko-ohjattavassa vuoteessa yksilöllisyys korostuu entisestään, kun löydät aina parhaan asennon, haluatpa rentoutua kirjan tai teeveen ääressä – sekä enne kaikkea nukkua hyvin ja herätä virkeanä!
  • Voit valita viidestä erilaisesta TEMPUR® tunteesta (Original, Cloud, Sensation, Firm tai Hybrid) ja kolmesta patjakorkeudesta (21-, 25- tai 30 cm) mieleisesi. Patjojen päälliset ovat helposti irrotettavissa pesua varten. Sängyn päätyyn valittavana useita eri printtivaihtoehtoja kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.
  • Saatavana useita väri- ja verhoiluvaihtoehtoja.
  • 15-vuoden TEMPUR® Pro Rata -takuu. Rekisteröi uuden TEMPUR®-tuotteesi takuu tästä.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA