Tempur® Box Spring Static Supreme 21 vuodekokonaisuus

2423,00 5999,00 

Tempur® Box Spring Static Supreme 21 vuodekokonaisuus

2423,00 5999,00 


Hinnat sisältävät 21 cm paksun patjan, sängyn koosta riippuen yhden tai kaksi vuoderunkoa, sekä 15 cm kantikkaat puujalat.

Tuotteeseen on kiinnitettävä vain jalat.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Tilaustuote – Ilmoitamme tarkemman toimitusajan käsiteltyämme tilauksesi.

Poista
Tuotetunnus (SKU): TEM0710201300 Osastot: ,

TYYLIKÄS JA MODERNI

  • Monipuolinen Box Spring -kokonaisuus koostuu lujasta puisesta vuoderungosta, jossa laadukkaan pussijousiston päällä on TEMPUR® nonslip -materiaali. Alaosa on viimeistelty corovine-kankaalla, joka on kestävää nonwoven-kuitumateriaalia. Elegantin verhoilun voit valita mieleiseksesi peräti neljästätoista värisävystä. Materiaalina kangas tai helppohoitoinen ja kestävä tekstiilinahka. Parivuoteet muodostuvat erillisistä rungoista, jotka on helppo yhdistää kätevällä liitosmekanismilla.
  • Mieleisesi patjan kovuuden voit valita viidestä erilaisesta TEMPUR® tunteesta (Original, Cloud, Sensation, Firm tai Hybrid) ja kolmesta patjakorkeudesta (21-, 25- tai 30 cm). 25- ja 30 cm korkeiden patjojen päälliset ovat helposti irrotettavissa pesua varten. Näyttäviä päätyvaihtoehtoja on kolme, kahtena eri korkeutena: 110 ja 130 cm. Niihin voit valita sisustukseesi parhaiten sopivan värivaihtoehdon kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.
  • 15-vuoden TEMPUR® Pro Rata -takuu. Rekisteröi uuden TEMPUR®-tuotteesi takuu tästä.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA