Mirror Line 120 cm liukuovikomero

669,00 

Mirror Line 120 cm liukuovikomero

669,00 


Mitat: leveys 120 cm, syvyys 60 cm ja korkeus 220 cm

Hinta sisältää kuvan komeron kapeilla teräskehyksellisillä ovilla. Komeron liukuovien-, rungon- ja taustanvärinä sileä valkoinen.

Mittakomerot toimitetaan osina.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Tuotetunnus (SKU): 050000003 Osastot: ,

SINUN KOTIISI, SINUN MITOILLASI, JUURI SELLAISENA KUIN HALUAT

  • Mittatilaustyönä toteutettu, tarpeitasi vastaava säilytysratkaisu on paitsi käytännöllinen myös upea sisustuksellinen elementti. Kaikki Mirror Linen vaatekaapit ja säilytysratkaisut toteutetaan suunniteltujen mittojen mukaan millin tarkkuudella. Hyötykäyttöön saadaan jopa ahtaat tuulikaapit ja yläkerran vinokatot. Säilytysratkaisusi voi piilottaa sisälleen esimerkiksi kodinhoitohuoneen koneet, putket ja sen surullisen kuuluisan kaaoksen. Ongelmia eivät aiheuta myöskään pistorasiat, lattialistat, sähkökaapit tai vesiputket: kokonaisuutesi suunnitellaan vaikka näiden kaikkien ympärille. Laita komeron mitat sekä ajatus lisävarusteista tai säilytystarpeesta meille sähköpostitse tai tule käymään paikan päälle. Ammattitaitoinen palvelu tehtaan ja myyjän kanssa takaa sinulle täydellisen säilytysratkaisun tilaan kuin tilaan.
  • 25 vuoden takuu liukuovimekanismilla.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

KUVASTO / KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA