Koivikko kokonaisuus, koivu

1301,00 1451,00 

Koivikko kokonaisuus, koivu

1301,00 1451,00 


Mitat: leveys 121 cm ja korkeus 153,3 cm

Kuvan kokonaisuus koivu liimalevystä kuultovalkoinen/vaalea pähkinä 1451 € tai koivuviilutettuna kuultovalkoinen/vaalea pähkinä 1332 €.

Kokonaisuuteen on kiinnitettävä vain vetimet.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): STA14101914191-8FI Osastot: , ,

MONIPUOLINEN

  • Hyllystösarja jonka elementtejä yhdistelemällä voit kasata helposti itsellesi sopivan kokonaisuuden. Sarjan tuotteet ovat valmistettu helppohoitoisista ja kestävistä materiaaleista suomessa ja ne toimitetaan valmiiksi koottuina. Materiaaleina valittavissa koivu liimalevy, jossa käytetään täysimittaista lamellia viimeistellymmän lopputuloksen varmistamiseksi, koivuviilu (viilupintainen kalustelevy) tai kalustelevy (melamiinipintainen kalustelevy rungossa ja maalattu mdf-levy laatikoiden ja ovien etusarjoissa). Koivikko sarjan tuotteet valmistetaan myös tarpeesi mukaan kaksivärisinä (koivu liimalevy tai koivuviilu) tai erikoismittaisina kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.
  • Saatavana useita värivaihtoehtoja.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

ESITE | HINNASTO | KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA