Stressless Peace Signature tuoli+rahi, M-koko ***TARJOUSERÄ***

995,00 1195,00 

TARJOUS

Stressless Peace Signature tuoli+rahi, M-koko ***TARJOUSERÄ***

995,00 1195,00 


Mitat: leveys 81 cm, syvyys 76 cm ja korkeus 100 cm

Tuote toimitetaan osina.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Poista
tuotetunnus (SKU) 00304091910121-4 Osastot: ,

STRESSLESS PEACE – KLASSINEN JA TYYLIKÄS LEPOTUOLI

  • Kun istut siihen, et halua enää nousta ylös. Stressless Peace on klassinen Stressless-tuoli selkeällä, nykyaikaisella ilmeellä. Ainutlaatuisesti muotoiltu selkänoja varmistaa sen, että lepotuoli mukautuu selkärangan mukaan. Pehmeä pehmuste antaa tuolille täydellisen viimeistelyn ja virheettömän mukavuuden. Tuolissa on tietysti myös kaikki Stresslessin mukavuutta lisäävät ominaisuudet. Puusta ja alumiinista valmistettu vaikuttavan muotoilun omaava Signature jalusta mahdollistaa pehmeät ja mukavat keinumisliikkeet ja se yhdistettynä Stressless tuoliin onkin ilo sekä silmälle että keholle.
  • Peace tuolissa materiaalina on Batick nahka. Se on korjattu, pigmentoitu ja martioitu kalustenahka, jonka useimmat luonnolliset merkit ja jäljet on poistettu. Se myös kestää haalistumista, vaikka kulumisesta ja valolle altistumisesta johtuvia värimuutoksia tapahtuukin ajan mittaan. Nahkaa suojaava lakkakerros helpottaa puhtaanapitoa. Helpon puhtaanapidon, erinomaisten käyttöominaisuuksien ja edullisen hinnan ansiosta Batick on hyvä valinta.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

ESITE / KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA