Stressless Paris tuoli+rahi, korkea selkänoja

1780,00 2290,00 

Stressless Paris tuoli+rahi, korkea selkänoja

1780,00 2290,00 


Tuolin mitat: leveys 80 cm, syvyys 74 cm ja korkeus 110 cm
Rahin mitat: leveys 54 cm, syvyys 41 cm ja korkeus 42 cm

Tuoli ja rahi toimitetaan osina.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Poista
tuotetunnus (SKU) EKOSTR04091910221-4 Osastot: ,

STRESSLESS PARIS – SIRO JA TYYLIKÄS

  • Stressless Paris:n siro ja tyylikäs muoto tekee siitä täydellisen viihtyisään yhdessäoloon ystävien kanssa. Se on yhtä hyvä valinta, jos kaipaat hetken omaa aikaa. Lepotuoli on saatavilla sekä korkealla selkänojalla ja säädettävällä niskatyynyllä, matalalla selkänojalla sekä selkänojalla ja mukavalla niskatuella, jota voi säätää jopa 10 cm. Yhteensopiva rahi antaa jaloillesi ansaittua mukavuutta. Nykyaikaisen alumiinista valmistetun jalustan pehmeät ja mukavat keinumisliikkeet antavat liikkumisvapautta ja tyyliä kotiin. Tyylikäs ja trendikäs.
  • Paris tuolissa materiaalina on Batick nahka. Se on korjattu, läpivärjätty ja martioitu kalustenahka, jonka useimmat luonnolliset merkit ja jäljet on poistettu. Batick-nahassa on usein pintaa elävöittävä kaksisävyinen värjäys. Suojaava lakkakerros helpottaa roiskeiden poistamista jälkiä jättämättä. Helpon puhtaanapidon, erinomaisten käyttöominaisuuksien ja edullisen hinnan ansiosta Batick on hyvä valinta. Batick kestää parhaiten haalistumista, vaikka kulumisesta ja valolle altistumisesta johtuvia värimuutoksia tapahtuukin ajan mittaan. Muista, että huonekalut tulee suojata suoralta auringonvalolta. Arpien ja hyönteisten pistojen jättämät jäljet on poistettu käsittelyprosessin aikana ja Batick-nahassa on vain muutamia jäljellä. Huonekalua suojaava lakkakerros helpottaa puhtaanapitoa. Pintalakan syviä naarmuja ja/tai laajoja vauriota ei kuitenkaan voida korjata ja ne voivat johtaa vähäiseen halkeilemiseen ja hilseilyyn ajan myötä.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

ESITE / KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA