Stressless Paris tuoli+rahi, korkea selkänoja ***TARJOUSERÄ***

995,00 1195,00 

TARJOUS

Stressless Paris tuoli+rahi, korkea selkänoja ***TARJOUSERÄ***

995,00 1195,00 


Mitat: leveys 80 cm, syvyys 74 cm ja korkeus 110 cm

Tuote toimitetaan osina.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Poista
tuotetunnus (SKU) 00304091910221-4 Osastot: ,

STRESSLESS PARIS – SIRO JA TYYLIKÄS

  • Stressless Paris:n siro ja tyylikäs muoto tekee siitä täydellisen viihtyisään yhdessäoloon ystävien kanssa. Se on yhtä hyvä valinta, jos kaipaat hetken omaa aikaa. Lepotuoli on saatavilla sekä korkealla selkänojalla ja säädettävällä niskatyynyllä, matalalla selkänojalla sekä selkänojalla ja mukavalla niskatuella, jota voi säätää jopa 10 cm. Yhteensopiva rahi antaa jaloillesi ansaittua mukavuutta. Nykyaikaisen alumiinista valmistetun jalustan pehmeät ja mukavat keinumisliikkeet antavat liikkumisvapautta ja tyyliä kotiin. Tyylikäs ja trendikäs.
  • Paris tuolissa materiaalina on Batick nahka. Se on korjattu, pigmentoitu ja martioitu kalustenahka, jonka useimmat luonnolliset merkit ja jäljet on poistettu. Se myös kestää haalistumista, vaikka kulumisesta ja valolle altistumisesta johtuvia värimuutoksia tapahtuukin ajan mittaan. Nahkaa suojaava lakkakerros helpottaa puhtaanapitoa. Helpon puhtaanapidon, erinomaisten käyttöominaisuuksien ja edullisen hinnan ansiosta Batick on hyvä valinta.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

ESITE / KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA