Stressless Consul Classic tuoli+rahi, M-koko ***KAMPANJA***

1560,00  1095,00 

ALE!

Stressless Consul Classic tuoli+rahi, M-koko ***KAMPANJA***

1560,00  1095,00 


Tuolin mitat: leveys 76 cm, syvyys 71 cm ja korkeus 100 cm
Rahin mitat: leveys 54 cm, syvyys 39 cm ja korkeus 38 cm

Tuoli ja rahi toimitetaan osina.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

Poista
tuotetunnus (SKU) EKOSTR1603201707 Osastot: ,

STRESSLESS CONSUL – KLASSINEN JA TYYLIKÄS LEPOTUOLI

  • Jokainen ansaitsee pehmeän laskeutumispaikan. Stressless Consul on klassinen lepotuoli. Se sopii jokaiseen kotiin ja toivottaa sinut aina lämpimästi tervetulleeksi. Siinä on maailmankulut Stressless-toiminnot kaikkien muiden Stressless-lepotuolien tapaan, ja uppoudut tuoliin heti, kun istut siihen.
  • Consul tuolissa materiaalina on Batick nahka. Se on korjattu, läpivärjätty ja martioitu kalustenahka, jonka useimmat luonnolliset merkit ja jäljet on poistettu. Batick-nahassa on usein pintaa elävöittävä kaksisävyinen värjäys. Suojaava lakkakerros helpottaa roiskeiden poistamista jälkiä jättämättä. Helpon puhtaanapidon, erinomaisten käyttöominaisuuksien ja edullisen hinnan ansiosta Batick on hyvä valinta. Batick kestää parhaiten haalistumista, vaikka kulumisesta ja valolle altistumisesta johtuvia värimuutoksia tapahtuukin ajan mittaan. Muista, että huonekalut tulee suojata suoralta auringonvalolta. Arpien ja hyönteisten pistojen jättämät jäljet on poistettu käsittelyprosessin aikana ja Batick-nahassa on vain muutamia jäljellä. Huonekalua suojaava lakkakerros helpottaa puhtaanapitoa. Pintalakan syviä naarmuja ja/tai laajoja vauriota ei kuitenkaan voida korjata ja ne voivat johtaa vähäiseen halkeilemiseen ja hilseilyyn ajan myötä.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

ESITE / KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA