Tempur Flexible KAJO säätövuodekokonaisuus ***KAMPANJA***

1499,00 3398,00 

TARJOUS

Tempur Flexible KAJO säätövuodekokonaisuus ***KAMPANJA***

1499,00 3398,00 

Toimitus: osittain koottuna

Hinta sisältää vuodekoosta riippuen yhden tai kaksi sijauspatjaa ja mustaa vuoderunkoa valitsemallasi kovuudella sekä puiset 20 cm jalat vaaleana (kantikas) tai tummana (pyöreä).

Kuvan 180 x 200 cm vuodekokonaisuus vakiokankaalla verhoillulla päädyllä, kahdella sijauspatjalla, -harmaalla vuoderungolla ja 19 cm shampanja jaloin 6655 €

Poista
tuotetunnus (SKU) 052000387+389-391 Osastot: ,

UUTUUS

  • KAJO-mallistossa nautit laadukkaan moottorisäätöisen TEMPUR-vuoteen terveyseduista, jotka tutkitusti helpottavat niska- ja selkäkipuja ja edistävät mm. jalkojen verenkiertoa. TEMPUR on älykäs materiaali; se muotoutuu yksilöllisesti sopivaksi jokaiselle. Kauko-ohjattavassa vuoteessa yksilöllisyys korostuu entisestään, kun löydät aina parhaan asennon, haluatpa rentoutua kirjan tai teeveen ääressä – sekä enne kaikkea nukkua hyvin ja herätä virkeanä!
  • Voit valita kahdesta erilaisesta 7 cm paksun sijauspatjastan kovuudesta mieleisesi: perinteinen jämäkkä tai pehmeä. Sijauspatjojen päälliset ovat helposti irrotettavissa ja voidaan konepestä 60 asteessa. Sängyn päätyyn valittavana useita eri printtivaihtoehtoja kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.
  • Saatavana useita väri- ja verhoiluvaihtoehtoja.
  • 15-vuoden TEMPUR® Pro Rata -takuu. Rekisteröi uuden TEMPUR-tuotteesi takuu tästä.
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA