Gustav modulihyllystö

2174,00 

Gustav modulihyllystö

2174,00 


Mitat: leveys 120 cm, syvyys 39 cm ja korkeus 205,5 cm

Hinta sisältää kuvan hyllystön valaisimilla.

Tuote toimitetaan valmiina pinottavina elementteinä ovet irrallaan, niin että elementit tarvitsee vain kiinnittää toisiinsa mukana tulevilla yhdistysheloilla ja asentaa ovet sekä laatikoiden vetimet.

Kiinnostuitko tuotteesta? Kysy lisää lähimmästä Kaluste Kaakon myymälästä.

 

tuotetunnus (SKU) 067000004 Osastot: , , ,

AJATON KLASSIKKO

  • Vuonna 1898 perustettu Niemen tehtaat on suomalaisista huonekaluvalmistajista vanhin sekä yksi suurimpia. Niemen Tehtaiden kalustemallisto koostuu kymmenkunnasta erilaisesta ja tarkoin asiakkaiden tarpeita vastaavaksi suunnitellusta erillisestä tuotemerkistä.
  • Kansilevy viimeistelee kirjakaapin, kaksi yksikköä tekee sen seinänkorkuiseksi ja lisähyllyillä tai komealla laatikostolla saat vielä lisää vaihtoehtoja. Gustav sarjan 30 modulia yhdistelemällä voit suunnitella juuri sinun säilytystarpeisiin sopivan kokonaisuuden. Liukuovet ovat umpinaiset tai lasiset. Gustav-hyllystösarja valmistetaan yhdistämällä massiivipuuta ja MDF-levyä optimaalisen tuloksen aikaansaamiseksi. Hyllystö koostuu runko-osasta ja kevyesti liukukiskoilla liikkuvista ovista. Liukuovien lasit ovat kestävää karkaistua turvalasia.
  • Väri: valkoinen
  • Mahdolliset tarkennukset tilaukseen liittyen (esim. kangas, väri tai haluttu jalkamalli) voit ilmoittaa kassa sivun ”tilauksen kommentit” kentässä. Mikäli tarvitsemme lisätietoja tilaukseen liittyen, otamme sinuun yhteyttä.

KYSY LISÄÄ TUOTTEESTA